St. George Serbian Orthodox Church
5830 Glenview Avenue, Cincinnati, OH 45224, (513)542-4452
БОЖИЋНИ АПЕЛ
  1. децембар, 2021

БОЖИЋНИ АПЕЛ

Драги парохијани и пријатељи,

Искрено захваљујемо свим онима који су учествовали и подржали цркву Светог Ђорђа у 2021. години.

Како се Божић приближава, молимо вас  да се сетите  Цркве Светог Ђорђа у  овим празничним данима. Приликом припреме за радосну прославу празника са својим пријатељима и породицом, важно је зауставити и размишљати о радостима  и благословима у вашем животу,   такође   свесни тога да нису сви тако срећни. Приликом куповине поклона и окупљања са најдражим, размислите да одвојите део свог буџета за подршку рада цркве Светог Ђорђа, вашим  Божићним добровољним прилогом који  се одбија приликом попуњавања вашег Годишњег  Пореза.

Да би смо испунили нашу мисију и пружали услуге нашој заједници, ослањамо се на великодушност појединаца за подршку. Без помоћи појединаца  који мисле на црквeну  заједницу, баш као и ви, ми нећемо моћи опстанемо као парохија и заједница.

Молимо вас да подржите наш  БОЖИЋНИ ГОДИШЊИ АПЕЛ вашим  добровољним прилогом. Ваша великодушност ће имати позитиван утицај на заједницу и парохију Св. Ђорђа. Сваки поклон је важан. У прилогу вам шаљемо  донаторску коверту . Запамтите да свака донација много значи, без обзира на износ. Чекове можете писати на:  St. George Serbian Orthodox Church.  

 Прота Петар је добровољно сам себи смањио плату за 1,200 долара свакога месеца, како би Цркви помогао, чиме је цркви уштедео 14,400 долара ове године.

Христос се Роди, и све  најбоље желимо  вама и вашим најближима о Божићним празницима  и током целе године.

 

Ваши  у Христу,                                                                                                                   Председник Црквеног Одбора

Протојереј Ставрофор  Петар Петровић                                                                          Мирко Шебез

 

БЕЛЕШКА***  Годишњи Буџет Цркве не може се остварити без ваших великодушних Божићних и Васкршњих прилога.

Share This:< PreviousNext >